მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 10
სტუმარი: 10
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » ქათმის გულღვიძლი კეცზე
19:53
ქათმის გულღვიძლი კეცზე


ქათმის გულღვიძლი კეცზე

 

მასალა:

500გრ. ქათმის გულ-ღვიძლი

2 თავი ხახვი

სუნელები: ყველა სახის ნახევარ ნახევარი ჩაის კოვზი

1 /. დაფქვილი კოწახური

1 /. ზეთი კეცზე მოსასხმელად.

მომზადება:

გასუფთავებული გულღვიძლი შეანელეთ სუნელებში, ბოლოს კოწახურში და ცოტა მოიტოვეთ ბოლოს მოსაყრელად. მოათავსეთ ზეთმოსხმულ კეცზე და შემოდგით დაბალ ცეცხლზე რომ კარგად ჩაიხარშოს. წყალი აორთქლებას რომ დაიწყებს დააყარეთ დაჭრილი ხახვი, ცოტა შეინახეთ ბოლოს გასაფორმებლად. ხახვი რომ ჩაიშუშება კეცი შედგით ღუმელში და ჩაურთეთ ზედა და ქვედა განყოფილება მაღალ გრადუსზე. ზევიდან რომ შეიფერება და მოიბრაწება კერძი მზად არის.  მოაყარეთ კოწახური გააფორმეთ ხახვით და ცხლად გაიტანეთ სუფრასთან. ეცადეთ ძალიან არ გადაგეხარშოთ ბევრ წვენს გამოყოფს და წყლის დამატება არ არის საჭირო.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 3512 | დაამატა: natia | ტეგები: ქათმის გულღვიძლი კეცზე | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: