მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 15
სტუმარი: 15
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » ქათმის ჩახოხბილი პომიდვრით
18:28
ქათმის ჩახოხბილი პომიდვრით


ქათმის ჩახოხბილი პომიდვრით

 

მასალა:

ქათმის 1 კგ.

პომიდორი 1 კგ.

ტომატ პასტა 3–4 /.

ხახვი  4-5 თავი

კვერცხი 5.

კარაქი 100 გრ.

ერბო 50 გრ.

ოხრახუში, კამა, დაფქვილი  წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

გასუფთავებული ქათამი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, შევწვათ ერბოში, დავამატოთ კარაქი, ნახევარმთვარისებურად დაჭრილი ხახვი და ვთუშოთ კიდევ 7 წუთი, შემდეგ დავასხათ გატარებული პომიდორი და ვთუშოთ 20–25 წუთი, მომზადების ბოლოს დავამატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანილები, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა ავადუღოთ, ჩავასხათ 3 ცალი ათქვლეფილი კვერცხი და 2 წუთის შემდეგ გადმოვდგათ გაზქურიდან. დარჩენილი 1 ცალი კვერცხი ცალკე მოვხარშოთ.მომზადების შემდეგ  ქათამს მოვაყაროთ დაჭრილი კვერცხი და მწვანილი.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1970 | დაამატა: natia | ტეგები: ქათმის ჩახოხბილი პომიდვრით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: