მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » ქათამი არაჟნით და ბრინჯით
19:05
ქათამი არაჟნით და ბრინჯით


ქათამი არაჟნით და ბრინჯით

 

მასალა:

ქათმი 1.

არაჟანი  500გრ.

ბრინჯი 1 ჭიქა

ქინძი, დაფქვილი წიწაკა, ნიორი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ქათამი დავჭრათ დიდი ზომის ნაჭრებად, წავუსვათ გატარებული ან დანაყული ნიორი, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, მოვასხათ არაჟანი, შევინახოთ საყინულეში 1 საათი, შემდეგ გამოვაცხოთ გაზქურაში. ბრინჯი მოვხარშოთ, მოვათავსოთ ფორმაზე, დავდოთ შემწვარი ქათამი და შევდგათ გაზქურაში 5 წუთი. სუფრაზე მიტანის წინ მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ქინძი.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 3221 | დაამატა: natia | ტეგები: ქათამი არაჟნით და ბრინჯით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: