მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ქართული მწვადის საწებელი
23:42
ქართული მწვადის საწებელი


ქართული მწვადის საწებელი

 

მასალა:

ავიღოთ მიახლოებით 3 ლიტრი მასის მისაღები რაოდენობა.

ტომატი 1.00კგ.

წვრილად დაჭრილი თეთრი ხახვი 300გრ.

მწვანე ხახვი 100გრ.

ქინძი 80გრ.

გახეხილი და წყალში გაძრული ნიორი 35მლ.

ძმრის ესენცია აუცილებლად 10მლ.

თეთრი ძმარი 10მლ.

შავი წიწაკა 15გრ.

წითელი წიწაკა 15გრ.

მარილი 30გრ.

მომზადება:

გადადუღებული გაციებული წყალი 1,800–2,400მლ იმის მიხედვით თუ რა სისქე გვინდა მივიღოთ. ეს ყველაფერი მოვათავსოთ ერთ ჭურჭელში კარგად ავურიოთ, დავუცოთ თავი და რამოდენიმე დღით შეიძლება შევინახოთ მაცივარში.

კატეგორია: საწებლები/სოუსები | ნანახია: 3712 | დაამატა: natia | ტეგები: ქართული მწვადის საწებელი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: