მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 23 » ქაბაბი გლეხურად
17:21
ქაბაბი გლეხურად


ქაბაბი გლეხურად

 

მასალა:

საქონლის და ღორის ხორცი 1კგ.

ხახვი 2 თავი

ნიორი 3–4 კბილი

ხმელი ქინძი 1 /.

უცხო სუნელი 2 /.

კოწახური 4 /.

კვერცხი 1.

პურის გული 1.

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ერთი კილო საქონლისა და ღორის ხორცს დავუმატოთ ორი მოზრდილი ხახვი და ნიორი გატარებული, ერთი /. ხმელი ქინძი, ორი /. უცხო სუნელი, ოთხი /. კოწახური, მარილი გემოვნებით. დავუმატოთ ერთი კვერცხი და პურის გული. გადავურიოთ და მოგრძო ფორმით შევწვათ. შემწვარ ქაბაბას კი მოვაყაროთ კოწახური და გრძლად დაჭრილი ხახვი.

(სურვილისამებრ შეგვიძლია მოვაყაროთ  წითელი დაფქვილი წიწაკა).

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 3984 | დაამატა: natia | ტეგები: ქაბაბი გლეხურად | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 1
1 მარიამი  
0
au puris guli 1 c ras nisnavs?

სახელი *:
Email *:
კოდი *: