ქაბაბი გლეხურად
მასალა:
საქონლის
და ღორის ხორცი 1კგ.
ხახვი
2 თავი
ნიორი
3–4 კბილი
ხმელი
ქინძი 1 ჩ/კ.
უცხო
სუნელი 2 ჩ/კ.
კოწახური
4 ს/კ.
კვერცხი
1ც.
პურის
გული 1ც.
მარილი
გემოვნებით.
მომზადება:
ერთი
კილო საქონლისა და ღორის ხორცს დავუმატოთ ორი მოზრდილი ხახვი და ნიორი გატარებული, ერთი ჩ/კ. ხმელი ქინძი, ორი ჩ/კ. უცხო სუნელი, ოთხი ს/კ. კოწახური, მარილი გემოვნებით. დავუმატოთ ერთი კვერცხი და პურის გული. გადავურიოთ და მოგრძო ფორმით შევწვათ. შემწვარ ქაბაბას კი მოვაყაროთ კოწახური და გრძლად დაჭრილი ხახვი.
(სურვილისამებრ
შეგვიძლია
მოვაყაროთ წითელი დაფქვილი წიწაკა).
|