მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » კვერცხი ბაჟეში
22:18
კვერცხი ბაჟეში


კვერცხი ბაჟეში

 

მასალა:

კვერცხის რაოდენობა სურვილის მიხედვით

კარაქი 20-30გრ.

პიტნა 3-4 ღერი

ნიორი 1 კბილი

მაიონეზი, ხმელი ქინძი, უცხო სუნელი, პილპილი, წითელი დაფქული წიწაკა გემოვნებით.

მომზადება:

კვერცხი მოვხარშოთ, გავასუფთავოთ, გავჭრათ სიგრძეზე. ფრთხილად ამოვიღოთ გულები, დავსრისოთ, შევურიოთ წვრილად დაჭრილი პიტნა, კარაქი, მარილი, შავი პილპილი და ძალიან ცოტა მაიონეზი. ერთიან მასას რომ მივიღებთ, ამოვავსოთ კვერცხის ცილა. მოვამზადოთ ბაჟე: მაიონეზს შევურიოთ ცოტა მარილი, ქინძის სუნელი, უცხო სუნელი, წიწაკა, პილპილი, ნიორი, შევათხელოთ ადუღებული წყლით და ჩავაწყოთ კვერცხები. საუკეთესოა მეორე დღეს.

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 3168 | დაამატა: natia | ტეგები: კვერცხი ბაჟეში | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: