მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 8
სტუმარი: 8
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 26 » კომშის ლიქიორი
21:54
კომშის ლიქიორი


კომშის ლიქიორი

 

მასალა:

კომში  500გრ.

შაქარი  200გრ.

არაყი  800 მლ.

მომზადება:

კომში გავთალოთ, ამოვაჭრათ გული, დავჭრათ წვრილად, მოვათავსოთ შუშის ჭურჭელში, დავასხათ არაყი, მჭიდროდ დავაფაროთ თავსახური და გავაჩეროთ 3 კვირა ნათელ და თბილ ადგილას. შენახულ ხსნარში ჩავყაროთ შაქარი, მოვურიოთ, შევინახოთ კიდევ 1 კვირით და დროდადრო ვურიოთ. შენახული ხსნარი გავფილტროთ რაიმე საწურზე (კომშის ნაჭრებისგან), ჩავასხათ ბოთლში, დავახუროთ  თავზე  და შევინაზოთ ცივ ადგილას, გამოდის 1 ლიტრა.

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 2615 | დაამატა: natia | ტეგები: კომშის ლიქიორი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: