მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 8
სტუმარი: 8
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » კარღანა (ლაზური)
16:31
კარღანა (ლაზური)


კარღანა (ლაზური)

 

ოხრახუში, ქინძი, ხმელი ხახვი, წიწაკა, ბლომად წითელი ფხალი (სოტელია) და პამიდორი წვრილ-წვრილად დაჭერით. ერთ გობზე მოათავსეთ მჭადის ფქვილი, გაწმენდილ-დამარილებული ქაფშია. ზეითუნის ზეთი და ტომატ-პასტა გაურიეთ და კარგად მოზილეთ. მანამდე გამზადებული მწვანილეულობა დააყარეთ და კარგად აურიეთ. ცეცხლზე რომ შედგამთ, თან მოურიეთ და თან წვით. 15 წუთში მზად იქნება.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 2000 | დაამატა: natia | ტეგები: კარღანა (ლაზური) | რეიტინგი: 1.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: