მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 10
სტუმარი: 10
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » კვერცხის ლიქიორი
20:24
კვერცხის ლიქიორი


კვერცხის ლიქიორი

 

მასალა:

1 1/4 ჭიქა შაქარი (სასურველია ყავისფერი)

1/2 ჩ/. ფორთოხლის ზეთი ან ესენცია

1 ჭიქა არაყი

5ც. ახალი კვერცხი

1ც. კვერცხის გული

2/3 ჭიქა შესქელებული რძე

ვანილი და ჯავზი გემოვნებით.

მომზადება:

აღნიშნული პროდუქტები მოვათავსოთ ბლენდერში და მაღალ სიჩქარეზე 45 წამი ვთქვიფოთ. უნდა მივიღოთ ერთგვაროვანი ქაფიანი მასა. სითხე მოვათავსოთ მინის ბოთლებში, დავახუროთ ჰერმეტული საფარებლები და დავდგათ მაცივარში. ლიქიორი მხოლოდ 2 კვირის შემდეგ იქნება მზად და შეგვიძლია მოვიხმაროთ 2 თვის განმავლობაში. თუ კვერცხი სოფლისაა, მაშინ სასმელს ექნება უფრო მუქი ყვითელი ფერი.

კატეგორია: ლიქიორი | ნანახია: 1397 | დაამატა: natia | ტეგები: კვერცხის ლიქიორი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: