კვერცხი პომიდორში
მასალა:
პომიდორი
2ც.
კვერცხი
2ც.
კამა
და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
პომიდორი
გავრეცხოთ,
გავაშროთ.
თითოეულს კოვზით ამოვაცალოთ გული, პომიდორს შიგნიდან მოვაყაროთ მარილი და მოვასხათ ზეთი. გამოსაცხობ ფორმაზე მოვასხათ ზეთი, მოვათავსოთ პომიდორები და თითოეულ გულამოღებულ პომიდორში ჩავახალოთ მთლიანი კვერცხი, მოვაყაროთ მარილი და წიწაკა. შევწვათ 180*–ზე 20 წუთის განმავლობაში. შეწვის შემდეგ მოვაყაროთ კამა.
(პომიდორში
კვერცხის გარდა შეგვიძლია მოვათავსოთ კუბიკებად დაჭრილი ძეხვი, შემწვარი სოკო და სხვა).
|