კურაბიე
მასალა:
კარაქი 250გრ.
შაქრის პუდრა 250გრ.
არაყი 50გრ.
ვანილი გემოვნებით
ნიგოზი (ან სხვა რომელიმე თხილი)
1/2 ჭიქა
ფქვილი 2 ჭიქა.
მომზადება:
ავთქვიფოთ კარაქი (მარგარინი) შემდეგ შევათქვიფოთ შაქრის პუდრა,
არაყი, ვანილი და ბოლოს ფქვილი. როდესაც მოვზელთ ცომს დავამატოდ ნიგოზი. ცხიმით
წასმულ სინიზე დავაწყოთ ხელით მოზელილი პატარ- პატარა ბურთულები, როდესაც
გამოიცხვება ცხელივე კურაბიე ამოვატრიალოთ შაქრის პუდრაში.
|