მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » კრუასანი ძეხვით და ყველით
14:16
კრუასანი ძეხვით და ყველით


კრუასანი ძეხვით და ყველით

 

მასალა:

ხაჭო 200გრ.

კარქი 200გრ.

კვერცხი 2.

პურის ფქვილი 2–2,5 ჭიქა

ცოტა მარილი.

 

შიგთავსი:

ძეხვი 100გრ.

ყველი 100.გრ.

არაჟანი და მწვანილი (ქინძი ან კამა) და მარილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

ხაჭო ავთქვიფოთ დავამატოთ დარბილებული კარაქი, კვერცხი, მარილი კარგად ავურიოთ, შემდეგ ნელნელა დავამტოთ ფქვილი რბილი ცომის მიღებამდე. შიგთავსისთვის ძეხვი დავჭრათ პატარა კუბიკებად,დავამატოთ გახეხილი ყველი, მარილი, წვრილად დაჭრილი მწვანილი, მოვასხათ არაჯანი და კარგად ავურიოთ. მომზადებული ცომი გავყოთ 3 ნაწილად. ერთი ნაწილი შევინახოთ საყინულეში, ხოლო დარჩენილი 2 სათითაოდ გავაბრტყელოთ მრგვალა ფქვილმოყრილ მაგიდაზე 3–4 მმ სისქეზე. თითოეული ცომის რგოლი დავჭრათ დანით 8 ნაჭრად (გამოდის სამკუთხედის მაგვარი ნაჭრები). დაჭრლი ნაჭრების კიდეზე მოვათავსოთ შიგთავსი და გადავხვიოთ. (ისე როგორც კრუასანებს ვახვევთ). მომზადებული კრუასანები მოვათავსო გამოსაცხობ ფორმაზე და ვაცხოთ 20 წუთი 200* ტემპერატურაზე.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1511 | დაამატა: natia | ტეგები: კრუასანი ძეხვით და ყველით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: