მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 11
სტუმარი: 11
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » კომშის (სოუსი)
23:40
კომშის (სოუსი)


კომშის (სოუსი)

 

კომში 2 კილო ვხარშოთ კურკიანად, მერე გავხეხოთ წმინდა დუშფალანგზე. დავუმატოთ 1 სუფრის კოვზი ყვითელი ყვავილი, 1 სუფრის კოვზი ქინძი, 0,5 ჩაის კოვზი უცხო სუნელი, წიწაკა, მარილი და ნიორი, ვანილი, სულ ცოტა დარიჩინი (სურვილისამებრ), ბოლოს დავუმატოთ 2 სუფრის კოვზი თაფლი, რადგან კომში ტყემალივით მჟავე არ იყოს, ესეც სურვილისამებრ.

კატეგორია: საწებლები/სოუსები | ნანახია: 2343 | დაამატა: natia | ტეგები: კომშის (სოუსი) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: