მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 26 » კომშის მურაბა
20:44
კომშის მურაბა


კომშის მურაბა

 

მასალა:

კომში  1კგ.

შაქარი  1კგ.

კომშის ნახარში  1,5 /.

მომზადება:

კომში გავრეცხოთ, მოვაცილოთ კანი და დავჭრათ ნაჭრებად. ავადუღოთ წყალი, ჩავყაროთ შიგ დაჭრილი კომში და მოვხარშოთ, სანამ ცოტა არ შერბილდება, მერე ქაფქირით ამოვალაგოთ კომში წვენიდან და ლანგარზე მოვათავსოთ ერთ ფენად. კომშის ნახარში წვენი გავწუროთ, ჩავასხათ შესაფერ ჭურჭელში (1,5 ჩაის ჭიქა 1 კილოგრამზე), დავუმატოთ შაქარი და მოვხარშოთ სიროფი, მერე ჩავაწყოთ შიგ მომზადებული კომში და ნელ ცეცხლზე ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება.

კატეგორია: მურაბები/ჯემები | ნანახია: 3594 | დაამატა: natia | ტეგები: კომშის მურაბა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: