მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 29 » კომში ნიგვზით და თაფლით
14:18
კომში ნიგვზით და თაფლით


კომში ნიგვზით და თაფლით

 

მასალა:

კომში 1ც.

კარაქი 50გრ.

შაქარი 2ს/კ.

თაფლი 2ს/კ.

ნიგოზი გემოვნებით

ლიმონი თავზე მოსასხმელად.

მომზადება:

კომში გავრეცხოთ, გავჭრათ შუაზე და ბრთხილად ამოვაჭრათ გული. გამოსაცხობ ფორმაზე გავშალოთ ფოლგა, წავუსვათ კარაქი, მოვაყაროთ შაქარი და ფორმაზე მოვათავსოთ კომში გაჭრილი მხარით ზევით, თითოეულ ნაჭერზე მოვათავსოთ 1 ჩ/კ. კარაქი, ნიგოზი გემოვნებით, 1ჩ/კ. თაფლი, თავზე მოვაყაროთ 1ს/კ შაქარი, მოვასხათ ცოტა ლიმონის წვენი და გავაფორმო შუაზე გაყოფილი ნიგვზით, დავფაროთ ფოლგა და გამოვაცხოთ გაცხელებულ აირღუმელში 40 წუთი, შემდეგ ფოლგა მოვხადოთ და გამოვაცხოთ დამატებით 20 წუთი.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 2147 | დაამატა: natia | ტეგები: კომში ნიგვზით და თაფლით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: