კომბოსტოს ღვეზელი
მასალა:
კომბოსტო
1კგ.
წითელი
ბულგარული
წიწაკა
3–4ც.
წითელი
ცხარე წიწაკა 1–2ც.
ხახვი
3–4 თავი
ქინძი
1 კონა
მარილი
გემოვნებით.
მომზადება:
კომბოსტო
დავჭრათ წვრილად და მოვწალოთ, ასევე ბულგარული წიწაკაც წვრილად დაჭრილი მოვწალოთ (ძალიან არა), შემდეგ დავჭრათ ხახვი მოვშუშოთ ტაფაზე, დავჭრათ ქინძი, წიწაკა, მოვახაყოღ მარილი და ეს ყველაფერი გადავურიოთ ერთმანეთში. კარგად გადავურიოთ და გამზადებულ (ჩვეულებრივი ცომი ან პენოვანი ცომი) ცომის ფორმებში შევახვიოთ, ეს ყველაფერი შევწვათ ორივე მხრიდან და მზადაა.
|