მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » კომბოსტოს ღვეზელი
15:49
კომბოსტოს ღვეზელი


კომბოსტოს ღვეზელი

 

მასალა:

კომბოსტო 1კგ.

წითელი ბულგარული წიწაკა 3–4.

წითელი ცხარე წიწაკა 1–2.

ხახვი 3–4 თავი

ქინძი 1 კონა

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

კომბოსტო დავჭრათ წვრილად და მოვწალოთ, ასევე ბულგარული წიწაკაც წვრილად დაჭრილი მოვწალოთ (ძალიან არა), შემდეგ დავჭრათ ხახვი მოვშუშოთ ტაფაზე, დავჭრათ ქინძი, წიწაკა, მოვახაყოღ მარილი და ეს ყველაფერი გადავურიოთ ერთმანეთში. კარგად გადავურიოთ და გამზადებულ (ჩვეულებრივი ცომი ან პენოვანი ცომი) ცომის ფორმებში შევახვიოთ, ეს ყველაფერი შევწვათ ორივე მხრიდან და მზადაა.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 2654 | დაამატა: natia | ტეგები: კომბოსტოს ღვეზელი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: