მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 26 » კივის მურაბა
13:14
კივის მურაბა


კივის მურაბა

 

მასალა:

კივი 1კგ.

შაქარი 1,5კგ.

მომზადება:

კივი გავთალოთ, დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ შაქარი და გავაჩეროთ 15 წუთი. შემდეგ დავდგათ დაბალ ცეცხლზე, განუწყვეტლივ ვურიოთ და ვხარშოთ სანამ შაქარი მთლიანად არ გადნება. როცა შაქარი გადნება მურაბა ვადუღოთ 2–3 წუთი, შემდეგ გადმოვდგათ გაზქურიდან და გავაჩეროთ 30 წუთით. აღნიშნული დროის გასვლის შემდეგ დავდგათ გაზქურაზე და ვადუღოთ 2–3 წუთი, კვლავ გადმოვდგათ და გავაჩეროთ 30 წუთი, შემდეგ ვადუღოთ 5 წუთი დაბალ ცეცხლზე და მურაბა მზადაა.

კატეგორია: მურაბები/ჯემები | ნანახია: 2790 | დაამატა: natia | ტეგები: კივის მურაბა | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 1
1 nika  
0
kargia
araushavs :)

სახელი *:
Email *:
კოდი *: