მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 5
სტუმარი: 5
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 26 » კიტრის მარინადი
13:05
კიტრის მარინადი


კიტრის მარინადი

 

მასალა:

2 კგ. პატარა ზომის კიტრი

4 . წყალი

2 /. შაქარი

4 /. მარილი

1,5 ჭიქა ძმარი

ალუბლის ან მოცხარის რამდენიმე ფოთოლი

7 მარცვალი შავი პილპილი

7 მარცვალი ბაჰარი

1 თავი გარჩეული ნიორი

1 კონა ცერეცო

1 კონა ნიახური

სურვილისამებრ  2. გასუფთავებული სტაფილო.

მომზადება:

წყალი ავადუღოთ მარილთან, შაქართან და სანელებლებთან ერთად, შემდეგ კი დავუმატოთ ძმარი. ქილებში მოვათავსოთ ალუბლის და მოცხარის ფოთლები, მწვანილი, ნიორი, კიტრი, სურვილისამებრ, დაჭრილი სტაფილო და დავასხათ მდუღარე მარინადი. გავასტერილოთ 20 წუთის განმავლობაში, მოვხუფოთ და შეფუთული თავდაყირა დავდოთ რამდენიმე საათის განმავლობაში.

კატეგორია: მწნილები/მარინადები | ნანახია: 2542 | დაამატა: natia | ტეგები: კიტრის მარინადი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: