მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 15
სტუმარი: 15
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » კარტოფილის ყაურმა
18:18
კარტოფილის ყაურმა


კარტოფილის ყაურმა

 

მასალა:

კარტოფილი  1 კგ.

ხახვი  5-6ც.

კვერცხი  3–4ც.

კარაქი  4 ს/კ.

ქინძი, რეჰანი, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

კარტოფილი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვთუშოთ ზეთში, დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავასხათ წყალი (რაოდენობა სურვილისამებრ) და ვადუღოთ. მომზადებამდე 15 წუთით ადრე დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი ქინძი, რეჰანი, მოვაყაროთ დაფქვილი წიწაკა, მარილი და ვთუშოთ 10 წუთის განმავლობაში, შემდეგ ავთქვიფოთ კვერცხი, ჩავასხათ მომზადებულ მასაში და გავაჩეროთ 5 წუთით. სუფრაზე მიტანის წინ გავაფორმოთ მწვანილით.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 2136 | დაამატა: natia | ტეგები: კარტოფილის ყაურმა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: