მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 15
სტუმარი: 15
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » კარტოფილის ალადები
16:06
კარტოფილის ალადები


კარტოფილის ალადები

 

მასალა:

კარტოფილი 6.

კვერცხი 1.

ფქვილი 1 /.

მარილი და წიწაკა გემოვნებით.

ზეთის შესაწვავად.

მომზადება:

კარტოფილი და ხახვი გავთალოთ და გავხეხოთ, დავამატოთ კვერცხი ფქვილი, მარილი, წიწაკა და კარგად ავურიოთ. მომზადებული მასა კოვზით პატარა რგოლებად მოვათავსოთ გაცხელებულ ზეთიან ტაფაზე და შევწვათ ორივე მხრიდან. შეწვის შემდეგ მოვასახათ არაჟანი.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1612 | დაამატა: natia | ტეგები: კარტოფილის ალადები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: