მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 5
სტუმარი: 5
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » ჯანჯაფილის ჩაი
16:43
ჯანჯაფილის ჩაი


ჯანჯაფილის ჩაი

 

მასალა:

(ერთი ლიტრი ჩაისათვის):

1ლ. ადუღებული წყალი 

15გრ. ჯანჯაფილი 

ნახევარი ლიმონი 

3  მიხაკი 

1 ს/კ. თაფლი.

მომზადება:

ჯანჯაფილი აუცილებლად გავწმინდოთ და გავხეხოთ. ლიმონი დავჭრათ თხელ რგოლებად. ჯანჯაფილს დავამატოთ მდუღარე წყალი, მიხაკი, თაფლი და ავურიოთ. დავაფაროთ ტილო, ან სპეციალური თავსახური და დავტოვოთ 2-დან 4 საათამდე. თაფლი შეგვიძლია შაქრით შევცვალოთ. მირთმევის დროს დავუმატოთ ლიმონი. ეს ჩაი განსაკუთრებით სასარგებლოა გახდომის მსურველთათვის.

კატეგორია: ჩაი | ნანახია: 5203 | დაამატა: natia | ტეგები: ჯანჯაფილის ჩაი | რეიტინგი: 3.0/2
სულ კომენტარები: 1
1 ფარიდა  
0
sad shemidzlia viyido janjafili anu imbir

სახელი *:
Email *:
კოდი *: