მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ისრიმ–მაყვალის საწებელი
23:54
ისრიმ–მაყვალის საწებელი


ისრიმმაყვალის საწებელი

 

მასალა:

მაყვალი 500გრ.

დაუმწიფებელი ყურძენი (ისრიმი) 300გრ.

ქინძი 3 ძირი

ნიორი 1–2 კბილი

კამა 1 ძირი

წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ისრიმი და მაყვალი დავჭყლიტოთ (ცალცალკე), გამოვწუროთ წვენი, გავწუროთ და ერთმანეთს შევურიოთ. ქინძი, ნიორი, წიწაკა, კამა და მარილი ერთად დავნაყოთ ქვიჯაში. შემდეგ დანაყილ მასას ვხსნით ისრიმმაყვალის წვენში. არსებობს მეორე, ალბათ უფრო რაჭულლეჩხუმური ვარიანტი: ცალკე ვნაყავთ ნიგოზს და ჯერ ისრიმმაყვალის წვენში ვხსნით დანაყილ ნიგოზს, შემდეგ ერთად დანაყილ ნარევს, როგორც ზემოთაა. თუ საწებელი თევზისთვისაა განკუთვნილი, მაშინ საწებელს წვრილად დაჭრილი ხახვი ემატება.

კატეგორია: საწებლები/სოუსები | ნანახია: 2217 | დაამატა: natia | ტეგები: ისრიმ–მაყვალის საწებელი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: