ისპანახი ნიგვზით
მასალა:
ისპანახი 1 კგ.
ნიგოზი 1 ჭიქა
ხახვი 200 გრ.
ნიორი 3-4 კბილი
ვაშლის ძმარი 1 ს/კ.
ოხრახუში, ქინძი, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
ისპანახი მოვხარშოთ, გავაცივოთ და დავჭრთ. ნიგოზი გავატაროთ ნიორთან
და მწვანილთან ერთად, დავამატოთ წიწაკა, წვრილად დაჭრილი ხახვი და მოვასხათ ძმარი.
მიღებული მასა მოვასხათ ისპანახს და კარგად ავურიოთ. მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი
მწვანილით.
|