მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ისპანახი კვერცხით
19:35
ისპანახი კვერცხით


ისპანახი კვერცხით

 

მასალა:

ისპანახი ან ჭარხლის ფოთლები  1 კგ.

კვერცხი  4ც.

ხახვი  3-4 თავი

ერბო  4 ს/კ.

ოხრახუში

კამა, ქინძი, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ისპანახი მოვხარშოთ, გადმოვიღოთ დუშლაკზე, გავაცივოთ, გავწუროთ და დავჭრათ. ხახვი დავჭრათ და შევწვათ ერბოში, დავამატოთ ისპანახი და შევწვათ 5 წუთის განმავლობასი. მწვანილები წვრილად დავჭრათ, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, ავურიოთ 2ც. ათქვეფილი კვერცხი და დავამატოთ მომზადებული ისპანახი. მიღებულ მასას დავამატოთ დარჩენილი ათქვეფილი კვერცხი, დავაფაროთ თავზე და გავაჩეროთ გაზქურაზე მომზადებამდე.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 3364 | დაამატა: natia | რეიტინგი: 2.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: