ინგილოური (ტოლმა ნიგვზით)
მასალა:
ნიგოზი
300გრ. (გატარებული ხორცსაკეპ მანქანაში წვრილად)
ხახვი 6ც.
ბრინჯი
1 ჩ/ჭ.
ქინძი
1 კონა
პომიდვრის
ტომატი 1 ჩ/კ.
ერბო
200გრ.
შავი
წიწაკა და მარილი გემოვნებით
კომბოსტო
1,5 კგ. (ან ვაზის ფოთოლიც ან ორივე ერთად).
მომზადება:
ზემოთ
აღნიშნულ შემადგენლობას ავურევთ ერთად. 100გრ. ერბოს ჩავადნობთ, შემდეგ შევახვეთ ტოლმას და ჩავალაგებთ
ქვაბში და მოვასხამთ დანარჩენ 100გრ. ერბოს დავასხამთ ცოტაოდენ წყალს და შევდგამ ნელ ცეცხლზე.
|