მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » ინგილოური (ტოლმა ნიგვზით)
20:22
ინგილოური (ტოლმა ნიგვზით)


ინგილოური (ტოლმა ნიგვზით)

 

მასალა:

ნიგოზი  300გრ. (გატარებული  ხორცსაკეპ მანქანაში წვრილად)

ხახვი  6.

ბრინჯი  1 /.

ქინძი  1 კონა

პომიდვრის ტომატი  1 /.

ერბო  200გრ.

შავი წიწაკა  და მარილი  გემოვნებით

კომბოსტო   1,5 კგ. (ან ვაზის ფოთოლიც ან ორივე ერთად).

მომზადება:

ზემოთ აღნიშნულ შემადგენლობას ავურევთ  ერთად. 100გრ. ერბოს  ჩავადნობთ, შემდეგ შევახვეთ ტოლმას და ჩავალაგებთ ქვაბში და მოვასხამთ დანარჩენ  100გრ. ერბოს დავასხამთ ცოტაოდენ წყალს და შევდგამ ნელ ცეცხლზე.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 2116 | დაამატა: natia | ტეგები: ინგილოური (ტოლმა ნიგვზით) | რეიტინგი: 2.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: