მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » ინგილოური (ტოლმა)
20:25
ინგილოური (ტოლმა)


ინგილოური (ტოლმა)

 

მასალა:

კომბოსტო   2 კგ.

ძროხის ფარში   400გრ.

ღორის ფარში   400გრ.

ხახვი  1.

ზეთი   40 მლ.

შავი წიწაკა   1.4 /.

ბრინჯი   60გრ.

სტაფილო   400გრ.

არაჟანი   200გრ.

პომიდორი   200გრ.

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

მოვხარშოთ კომბოსტო მარილიან წყალში 5 წუთის განმავლობაში ცალკე მოვხარშოთ ბრინჯი, ისე რომ ნახევრად მზად იყოს და შევურიოთ ფარშს. გავხეხოთ 2 სტაფილო, დავჭყლიტოთ 1 პომიდორი და შევურიოთ ფარშს. დავამატოთ მარილი და წიწაკა. გავატაროთ 1 თავი ხახვი და   შევურიოთ. ავიღოთ კომბოსტოსს ფურცლები, ჩავდოთ ფარში 2-3 / ერთ ფურცელზე და შევახვიოთ. ჩავაწყოთ ფორმაში. გავხეხოთ სტაფილო, დავჭრათ ხახვი , დავჭყლიტოთ პომიდორი,შევურიოთ არაჟანს და დავასხათ ტოლმას. შევდგათ ღუმელში 190 გრადუსზე 40-50 წუთით.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1782 | დაამატა: natia | ტეგები: ინგილოური (ტოლმა) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: