მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » ინდაურის მწვადი
18:10
ინდაურის მწვადი


ინდაურის მწვადი

 

მასალა:

ინდაურის ხორცი (ფილე მკერდის) 500გრ.

ზეითუნის ზეთი 2 /.

ლიმონის წვენი 1 /.

იმერული ზაფრანა 1 /.

დაფქვილი წიწაკა 1/2 /.

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ინდაურის ფილე დავჭრათ ნაჭრებად. ჯამში ჩავასხათ ლიმონის წვენი, დავამატოთ ზეთი, წიწაკა, ზაფრანი, კარგად ავურიოთ და ჩავაწყოთ ხორცის ნაჭრები. ავურიოთ ისე რომ მასა მთლიანად ფარავდეს ხორცს. დავაფაროთ თავზე და გავაჩეროთ საყინულეში 2 საათი. დავასველოთ ხის ჩხირები ცივი წყლით 1–2 საათი. შემდეგ ავაცვათ ხორცის ნაჭრები ჩხირებზე (ისე რომ ნაჭრები ერთმანეთს არ ედებოდეს) და შევწვათ მაყალზე. შეწვის შემდეგ გადმოვიღოთ თეფშზე და გავაფორმოთ მწვანილით, წიწაკით და მრგვალად დაჭრილი ხახვით.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 2391 | დაამატა: natia | ტეგები: ინდაურის მწვადი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: