მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 17
სტუმარი: 17
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 28 » გოგრის ზაპეკანკა
23:16
გოგრის ზაპეკანკა


გოგრის ზაპეკანკა

 

მასალა:

ცომი:

500გრ. ხაჭო

3-4ც. კვერცხი

4 ს/კ. მანანის ბურღული

3/4 ჩ/ჭ.შაქარი

1,5 ჩ/კ. გამაფხვიერებელი

ვანილი გემოვნებით

 

გოგრის გულსართი:

400–500გრ. გოგრა (მოთუშული,ან მოხარშული)

5-6 ს/კ. შაქარი

4–5 ს/კ. ქიშმიში

4 ს/კ. მანანის ფურღული.

 

მომზადება:

ცომის მომზადება:

კვერცხები ავთქვიფოთ შაქართან ერთად და დავამატოთ დანარჩენი ინგრიდიენტები. მოვზილოთ ნაზი ცომი.

 

გოგრის გულსართი:

გოგრა დავაბლენდეროთ. კვერცხი გავთქვიფოთ+შაქარი და დავამატოთ დანარჩენი ინგრიდიენტები+გოგრა. ფორმას წავუსვათ კარაქი სქლად და მოვაყაროთ მანანის ბურღული 1 ს/კ. დავასხათ ცომის ნაწილი,ზემოდან გოგრის გულსართი,ისევ ცომი,მერე გულსართი და თხლად გადავუსვათ მორჩენილი ცომი. შევდგათ გამოსაცხობათ 180 გრადუსზე 1,2 საათით. გავაგრილოთ ყალიბში.ზემოდან დავაცრათ შაქრის პუდრი.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1541 | დაამატა: natia | ტეგები: გოგრის ზაპეკანკა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: