მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 29 » გოგრის ფხალი
12:38
გოგრის ფხალი


გოგრის ფხალი

 

მასალა:

გოგრა 1ც.

ხახვი 2–3 თავი

შვინდი ჩირი, ნიგოზი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

გოგრა დავჭრათ ოთხად, თესლი და გული გამოვაცალოთ, ჩავაწყოთ ქვაბში, დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ. როცა მოიხარშება ამოვიღოთ და გავაცივოთ, ქერქი გავაცალოთ და დავკეპოთ სასურველ ნაჭრებად. მერე ავურიოთ გარცეული და დამბალი შვინდის ჩირი, წვრილად დაჭრილი ხახვი, წმინდად დანაყილი ნიგოზი და შევურიოთ ერთმანეთს. შემდეგ გადავიტანოთ ტაფაზე და მოვშუშოთ, ბოლოსკენ მოვაყაროთ მარილი და მზადაა.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 3222 | დაამატა: natia | ტეგები: გოგრის ფხალი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: