მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 26 » გოგრის მურაბა
21:25
გოგრის მურაბა


გოგრის მურაბა

 

მასალა:

გოგრა  1კგ.

შაქრის ფხვნილი 1კგ.

ლიმონი 1.

წყალი 2 /.

მომზადება:

გოგრას ქერქი მოვაცილოთ, გამოვჭრათ სხვადასხვა ფიგურები. დავაყაროთ ნახევარი კილოგრამი შაქრის ფხვნილი და გავაჩეროთ გრილ ალაგას, სანამ წვენს არ გამოყოფს. ლიმონს თხლად შემოვაჭრათ კანი (ცედრა), დავკეპოთ, დავასხათ მდუღარე წყალი, დავაყაროთ ზედ დარჩენილი შაქრის ფხვნილი, დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ. როცა სიროფი ლიმონის ქერქიანად ადუღდება, ცეცხლი შევანელოთ და 30 წუთი ვადუღოთ. ცხელი სიროფი დავასხათ შაქარმოყრილ გოგრას, დავუმატოთ ერთი ლიმონის წვენი და მოვხარშოთ, სანამ გოგრა გამჭვირვალე არ გახდება. ხარშვის დროს მოვხადოთ ქაფი.

კატეგორია: მურაბები/ჯემები | ნანახია: 2624 | დაამატა: natia | ტეგები: გოგრის მურაბა | რეიტინგი: 2.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: