მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » გოგრა თაფლით, შინდით და ნიგვზით
19:18
გოგრა თაფლით, შინდით და ნიგვზით


გოგრა თაფლით, შინდით და ნიგვზით

 

მასალა:

გოგრა 500გრ.

შინდი 1 ჭიქა

ნიგოზი 1 ჭიქა

თაფლი 2 ს/კ.

შაქრის ფხვნილი 2 ს/კ.

მომზადება:

გოგრა გავასუფთავოთ კანისგან და დავჭრათ პატარა კუბილებად, ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ.მოხარშუვის შემდეგ გადავწუროთ წყალი. შინდს დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ, შემდეგ ამოვიღოთ დუშლაგზე, გავაცივოთ და გავცხრილოთ.შევურიოთ დაჭრილ გოგრას. თაფლი გავხსნათ 3/4 ჭიქა ცხელ წყალში, დავამატოთ გატარებული ნიგოზი და  ავურიოთ გოგრიან–შინდიან მასას. სუფრაზე მივიტანოთ ცივად, მოვაყაროთ შაქრის ფხვნილი.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 2464 | დაამატა: natia | ტეგები: შინდით და ნიგვზით, გოგრა თაფლით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: