მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » გოგრა ნიგვზიან–თაფლიანი სიროფით
19:19
გოგრა ნიგვზიან–თაფლიანი სიროფით


გოგრა ნიგვზიან–თაფლიანი სიროფით

 

მასალა:

გოგრა 500 გრ.

ნიგოზი 1 / 2 ჭიქა

თაფლი  3-4 ს/კ.

შაქარი 1 ს/კ.

მომზადება:

გოგრა გავასუფთავოთ კანისგან და დავჭრათ პატარა კუბილებად, ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ.მოვხარშოთ.მოხარშუვის შემდეგ გადავწუროთ წყალი. შაქარი და თაფილი გავხსნათ  ¾  ჭიქა ადუღებულ წყალში, სიროფი ავადუღოთ, გადმოვდგათ გაზქურიდან, დავამატოთ გატარებული ნიგოზი და კარგად ავურიოთ. მოხარშულ  გოგრას მოვასხათ მომზადებული სიროფი და გავაჩეროთ 2–3 საათი. სუფრაზე მიტანის წინ გავაფორმოთ პიტნის ფოთოლით და ნიგოზით.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1526 | დაამატა: natia | ტეგები: გოგრა ნიგვზიან–თაფლიანი სიროფით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: