![](/4/711.jpg)
გოგრა ბრინჯით და ქიშმიშით
მასალა:
გოგრა 500გრ.
რძე 1/2 ჭიქა
შაქარი 3/4 ჭიქა
ბრინჯი 1 ჭიქა
ქიშმიში 1/2 ჭიქა
კარაქი 60გრ.
მომზადება:
გოგრა გავასუფთავოთ კანისგან და დავჭრათ პატარა კუბილებად, ჩავყაროთ
ქვაბში, დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ.მოხარშუვის შემდეგ გადავწუროთ წყალი. ბრინჯი
მოვხარშოდ ნახევრად, შემდეგ ავურიოთ გოგრა და შაქარი, დავამატოთ ქიშმიში, დავასხათ
რძე და გავაჩეროთ გაზქურაზე ბრინჯის მოხარშვამდე. სუფრაზე მივიტანოთ ცხლად, მოვასხათ გამდნარი კარაქი.
|