მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 14
სტუმარი: 14
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 26 » ღოღნოშოს საწებელი
00:02
ღოღნოშოს საწებელი


ღოღნოშოს საწებელი

 

მასალა:

ღოღნოშო 1კგ.

კამა 1 კონა

ქინძი 1 კონა

ნიორი 1.

წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

გადაარჩიეთ, გარეცხეთ ღოღნოშო, ჩაყარეთ ქვაბში, დაასხით წყალი ისე, რომ ნაყოფი დაფაროს, დადგით ცეცხლზე და მოხარშეთ. მოხარშული ღოღნოშო გადაიტანეთ თუშფალანგზე და გახეხეთ, ჩაუმატეთ დანაყილი წიწაკა, ნიორი, ქინძი, კამა, მარილი, კარგად აურიეთ და გადაიტანეთ ბოთლებში.

კატეგორია: საწებლები/სოუსები | ნანახია: 7533 | დაამატა: natia | ტეგები: ღოღნოშოს საწებელი | რეიტინგი: 5.0/2
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: