ღოღნოშოს საწებელი
მასალა:
ღოღნოშო
1კგ.
კამა
1 კონა
ქინძი
1 კონა
ნიორი
1ც.
წიწაკა
და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
გადაარჩიეთ,
გარეცხეთ ღოღნოშო, ჩაყარეთ ქვაბში, დაასხით წყალი ისე, რომ ნაყოფი დაფაროს, დადგით ცეცხლზე და მოხარშეთ. მოხარშული ღოღნოშო გადაიტანეთ თუშფალანგზე და გახეხეთ, ჩაუმატეთ დანაყილი წიწაკა, ნიორი, ქინძი, კამა, მარილი, კარგად აურიეთ და გადაიტანეთ ბოთლებში.
|