მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 14
სტუმარი: 14
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 28 » გარგრისა და შავი ქლიავის ჩირი შოკოლადში
23:03
გარგრისა და შავი ქლიავის ჩირი შოკოლადში


გარგრისა და შავი ქლიავის ჩირი შოკოლადში

 

მასალა:

13-15ც. ჩირი (შავი ქლიავი, გარგარი)

13–15ც. კანგაცლილი ნუში, თხილი ან ნიგოზი

100-150გრ.  შოკოლადი

20გრ.  კარაქი

2 ჩ/კ. რძე ან წყალი.

მომზადება:

ჩირი უნდა იყოს ქარხნული, გულში ვუდებთ კანგაცლილ ნუშს, თხილს, ან ნიგოზს, რომელიც გვიყვარს, ორთქლზე ვადნობთ შოკოლადს+ კარაქი +2ჩ.კ წყალი ან რძე, ვავლებთ ჩხირზე წამოცმულ ჩირს და ვდებთ გასაშრობად ოდნავ გაცხიმულ ფოლგაზე. სხვა ჩხირის დახმარებით გამოვაძროთ პირველი ჩხირი, სანამ შოკოლადი გამშრალა, თორემ ცუდად დაემჩნევა ნახვრეტი გლაზურში ბევრი კარაქის ან რძის ნაცვლად ნაღების დამატება გამოიწვევს მის დარბილებას, ანუ კი არ გამაგრდება გაშრობისას, არამედ დარჩება წებვადი, ხელებზე მიგეკრობათ.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 2227 | დაამატა: natia | ტეგები: გარგრისა და შავი ქლიავის ჩირი შოკოლ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: