მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » გამომცხვარი კარტოფილი „სერპანტინი"
16:08
გამომცხვარი კარტოფილი „სერპანტინი"


გამომცხვარი კარტოფილისერპანტინი"

 

მასალა:

კარტოფილი 5–6.

პომიდორი 2.

ხახვი 1–2.

ოხრახუში, შავი პილპილი  და მარილი გემოვნებით.

ზეთი შესაწვავად.

 

სოუსი:

რეჰანი პატარა კონა

ოხრახუში პატარა კონა

ნიორი 3 კბილი

ზეთი 2–3/.

შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

კარტოფილი გავთალოთ და დავჭრათ წვრილ რგოლებად. პომიდორი გავრეცხოთ, გავაშროთ და დავჭრათ მრგვალად. ხახვი გავასუფთავოდ და დავჭრათ წვრილ რგოლებად.

 

სოუსის მომზადება;

რეჰანი და ოხრახუში დავჭრათ წვრილად, დავამტოთ დანაყილი ნიორი, მარილი, პილპილი, ზეთი და კარგად ავურიოთ. გამოსაცხობ ფორმაზე მოვასხათ ზეთი და დავაწყოთ მრგვალად დაჭრილი კარტოფილი, თითოეულ კარტოფილის რგოლს წავუსვათ სოუსი, ზემოდან მოვათავსოთ პომიდორი, ხოლო პომიდორზე ხახვის რგოლები და მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და მოვასხათ ცოტა ზეთი. შევდგათ გაცხელებულ აირღუმელში დავაცხოთ" 20–25 წუთის განმავლობაში.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1436 | დაამატა: natia | ტეგები: გამომცხვარი კარტოფილი „სერპანტინი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: