მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 16
სტუმარი: 16
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » ელენთა ქინძით და ძმრით
17:46
ელენთა ქინძით და ძმრით


ელენთა ქინძით და ძმრით

 

მასალა:

ძროხის, ცხვრის ან ღორის ელენთა 1კგ.

ქინძი 50გრ.

ძმარი 1 /.

ხახვი 3–4 თავი

მარილი  გემოვნებით.

მომზადება:

გავრეცხოთ ძროხის, ცხვრის ან ღორის ელენთა, გავწმინდოთ, შემოვაცალოთ გარეთა გარსი. თუ შესაძლებლობა გვაქვს, შევწვათ შამფურზე, თუ არადა - პირდაპირ ტაფაზე, ცოტა ცხიმის დამატებით. როცა ელენთა ორივე მხარეზე კარგად შეიწვება, დავამატოთ ხახვი ცოტა მოვთუშოთ და გადმოვდგათ, ჩავყაროთ სასურველ ჯამში, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ქინძი და მოვასხათ ნახევარი ჭიქა ძმარი. თუ ძმარი მაგარია, შეიძლება ის ადუღებული წყლით შევანელოთ.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 4123 | დაამატა: natia | ტეგები: ელენთა ქინძით და ძმრით | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: