ძროხის ხორცის გუფთა
მასალა:
მოხარშული ძროხის ხორცი 500გრ.
კარტოფილი 2ც.
ნიგოზი 1 ჩ/ჭ.
კვერცხი 2ც.
ერბო 3 ს/კ.
დანაყილი ორცხობილა-რამდენიც დასჭირდება
მწვანილი,პილპილი,მარილი-გემოვნებით.
მომზადება:
მოხარშული ძროხის ხორცი, კარტოფილი, ნიგოზი, ოხრახუში ორჯერ გავატაროტ
ხორცსაკეპ მანქანაში. შევაზავოთ მარილით, დანაყილი შავი პილპილით, გათქვეფილი
კვერცხით და კარგად ავურიოთ. მიღებული მასალისგან გავაკეთოთ მრგვალი მოყვანილობის
გუფთები, ამოვავლოთ ორცხობილაში და ერბოიან ტაფაზე შევწვათ. სუფრაზე მიტანისას
მოვყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, კამა.
|