მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » ძროხის ხორცი მწვანე ლობიოთი
19:24
ძროხის ხორცი მწვანე ლობიოთი


ძროხის ხორცი მწვანე ლობიოთი

 

მასალა:

საქონლის ხორცი (რბილობი) 1 კგ.

მწვანე ლობიო 1 კგ.

პომიდორი  300 გრ.

ხახვი 3–4.

ოხრახუში, რეჰანი, ქინძი, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

საქონლის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, დავასხათ წყალი, მივიყვანოთ ადუღებამდე, დროდადრო მოვქაფოთ, მოვაყაროთ მარილი და ვადუღოთ საშუალო ტემპერატურაზე. დავამატოთ დატეხილი მწვანე ლობიო, წვრილად დაჭრილი მწვანილი, მრგვალად დაჭრილი ხახვი, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, ვადუღოთ, შემდეგ დავამატოთ დაბლენდერებული პომიდორი და ვადუღოთ 5–7 წუთი. სუფრაზე მიტანის წინ გავაფორმოთ მწვანილით.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 2775 | დაამატა: natia | ტეგები: ძროხის ხორცი მწვანე ლობიოთი | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: