მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 29 » დანდური
12:45
დანდური


დანდური

 

მასალა:

დანდური 1კგ.

ხახვი 4–5 თავი

ქინძი და ოხრახუში 1–1 კონა

ძმარი და მარილი გემოვნებით

ნიორი სურვილისამებრ.

ომზადება:

დანდური გავარჩიოთ, კარგად გავრეცხოთ, მდუღარე წყალში ჩავყაროთ და მოვხარშოთ, როცა მოიხარშება თუშფალანგზე აგადავიტანოთ რო კარგად დაიწრიტოს. შემდეგ წვრილად დავჭრათ ხახვი, მწვანილი და ეს ყველაფერი ჩავაყაროთ დანდურს, მოვაყაროთ მარილი, მოვასხათ ძმარი და კარგად ავურიოთ. შეგვიძლია სურვილისამებრ დავამატოთ დანაყილი ნიორი.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 12557 | დაამატა: natia | ტეგები: დანდური | რეიტინგი: 2.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: