მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » დაკონსერვებული ბადრიჯანი ქართულად
17:51
დაკონსერვებული ბადრიჯანი ქართულად


დაკონსერვებული ბადრიჯანი ქართულად

 

მასალა:

ბადრიჯანი 1 კგ.

ხახვი 200გრ.

მზესუმზირის ზეთი  1/2 ჭიქა

წითელი ღვინის ძმარი  3/4 ჭიქა

წყალი 1/2 ჭიქა

მიხაკი (ბაჰარი)  2-3ც. ერთ ქილაზე

დაფნის ფოთოლი  1ც. ერთ ქილაზე

მარილი 2 ს/კ.

მომზადება:

ბადრიჯანი გავთალოთ, დავჭრათ მრგვალად, მოვაყაროთ მარილი, გავაჩეროთ 30 წუთი. შემდეგ გავრეცხოთ და შევწვათ ზეთში. ხახვი დავჭრათ მრგვალად. წყალში ჩავასხათ ძმარი, დავუმატოთ მიხაკი (ბაჰარი), დფნის ფოთოლი, მარილი და ვადუღოთ 2–3 წუთი. ქილის ძირზე ჩავაწყოთ დაჭრილი ხახვი, შემდეგ ბადრიჯანი (ასეთივე თანმიმდევრობით ჩავაწყოთ ხახვი და ბადრიჯანი ქილის პირამდე). შემდეგ დავასხათ წყლისა და ძმრის მარინადი, თითოეულ ქილაში დავამატოთ 2 ს/კ. ზეთი და მოვხუფოთ. შევინახოთ მშრალ და გრილ ადგილას.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1731 | დაამატა: natia | ტეგები: დაკონსერვებული ბადრიჯანი ქართულად | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: