მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » ჩანახი
18:30
ჩანახი


ჩანახი

 

მასალა:

ცხვრის ხორცი (საშუალო ცხიმი)  400გრ.

ბადრიჯანი 4.

ხახვი (პატარა)  4 თავი

პომიდორი  4.

კარტოფილი  4.

ნიორი (პატარა)  4 კბილი

ოხრახუში და რეჰანი  4 ძირი

დაფქვილი შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხორცი დავჭრათ მსხვილ ნაჭრებად და ჩავაწყოთ ქოთანში. ნიორი, ხახვი და მწვანილები დავჭრათ წვრილად და ავურიოთ. ბადრიჯანი დავჭრათ სიგრძეზე მსხვილ ნაჭრებად, წავუსვათ ნივრის მასა და გადავახვიოთ რულეტებად. მოვათავსოთ რულეტები ქოთანში ხორცის თავზე. კარტოფილი დავჭრათ ოთხ ნაწილად და დავაწყოთ რულეტების თავზე, შემდეგ კარტოფილის თავზე დავაწყოთ ოთხად დაჭრილი პომიდორი, მოვაყაროთ მარილი და წიწაკა. ქოთანს დავაფაროთ თავზე და შევდგათ ცივ აირღუმელში, რომელსაც შემდეგ გავაცხელებთ 200 °С. ტემპერატურაზე. 40–45 წუთის შემდეგ მოვხადოთ სახურავი, დავუწიოთ ტემპერატურას 150–160 გრადუსამდე და გავაჩეროთ ჩანახი კიდევ 40 წუთი.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1862 | დაამატა: natia | ტეგები: ჩანახი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: