მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 16
სტუმარი: 16
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » ჩახოხბილი
18:26
ჩახოხბილი


ჩახოხბილი

 

მასალა:

ქათმი 1 კგ.

ხახვი 2 თავი

პომიდორი 4.

მზესუმზირის ზეთი 3 /.

წყალი 1 ჭიქა

ნიორი 2 კბილი

წითელი ღვინის ძმარი 3 /.

ოხრახუში, კამა და ქინძი 2–2 ძირი

დაფქვილი შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ქათამი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად და შევწვათ ზეთის გარეშე ( მშრალ ქვაბში).შემდეგ დავასხათ ზეთი, დავაყაროთ ნახევარმთავრისებურად დაჭრილი ხახვი გავაჩეროთ 5 წუთი, შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი პომიდორი კანის გარეშე, დავასხათ წყალი, ძმარი და ავადუღოთ, დავუწიოთ გაზს, ვთუშოთ ქათამი 10–15 წუთის განმავლობაში, აღნიშნული დროის გასვილის შემდეგ დავამატოთ მსხვილად დაჭრილი მწვანილები, 4 ნაწილად გაჭრილი ნიორი, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა გავაჩეროთ გაზქურაზე და 2წუთის შემდეგ გადმოვდგათ. დავაფაროთ თავზე და გავაჩეროთ 2 საათი. სუფრაზე მივიტანოთ ცხლად.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1468 | დაამატა: natia | ტეგები: ჩახოხბილი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: