მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » ჩაქაფული
18:33
ჩაქაფული


ჩაქაფული

 

მასალა:

ხბოს (ან საქონლის) ხორცი  600გრ.

ხახვი  300გრ.

ტყემალი ან ქლიავი  1 ჭიქა

მცენარეული ზეთი  60გრ.

თეთრი ღვინო  1/2 ჭიქა

ქინძი, ტარხუნა, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხორცი დავჭრათ წვრილად და მოვთუშოთ თავდახურულ მდგომარეობაში, როდესაც ხორცის წვენი აორთქლდება დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, ღვინო, მარილი და ვთუშოთ 10–15 წუთის განმავლობაში. დროდადრო ჩავასხათ წყალი ცოტცოტა. მომზადების ბოლოს დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანილები, როდესაც მწვანილები რბილი გახდება, დავუმატოთ წიწაკა, მთლიანი ტყემალი და ვადუღოთ მოხარშვამდე.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1785 | დაამატა: natia | ტეგები: ჩაქაფული | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: