ჭინჭარი კვერცხით
მასალა:
ჭინჭარი 1 კგ.
კვერცხი 2ც.
ხახვი 3–4ც.
პომიდორი 4 ც.
კარაქი 100გრ.
ქინძი, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
ჭინჭარი გავრეცხოთ, მოვხარშოთ, ამოვიღოთ დუშლაკზე და დავჭრათ. ხახვი
წვრილად დავჭრათ, შევურიოთ კარაქი, დავუმატოთ მომზადებული ჭინჭარი, მრგვალად
დაჭრილი პომიდორი, წვრილად დაჭრილი ქინძი, მოვაყაროთ წიწაკა, მარილი, კარგად
მოვურიოთ და ვთუშოთ 5 წუთის განმავლობაში. შემდეგ დავუმატოთ ათქვეფილი კვერცხი და
მივიყვანოთ მომზადებამდე. გავაფორმოთ წვანილით.
|