მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ჭარხლის საწებელი
23:48
ჭარხლის საწებელი


ჭარხლის საწებელი

 

მასალა:

500გრ. ჭარხალი   

100გრ. ღვინის ძმარი 

100გრ. ხახვი  

30გრ. ერბო  

50გრ. ფქვილი, მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ჭარხალი კანიანად შეწვით, მერე გააცალეთ კანი, დაჭერით წვრილად. ქვაბში ჩაყარეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, მიაყარეთ ფქვილი და ერბოში მოშუშეთ. მოშუშულ ხახვს მიუმატეთ დაჭრილი ჭარხალი, მარილი, ძმარი, დაასხით წყალი და ხარშეთ. როცა მზად იქნება, მაგიდაზე მიიტანეთ ხორცთან ერთად.

კატეგორია: საწებლები/სოუსები | ნანახია: 2011 | დაამატა: natia | ტეგები: ჭარხლის საწებელი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: