მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » ჭარხლის კატლეტი ქიშმიშით
16:16
ჭარხლის კატლეტი ქიშმიშით


ჭარხლის კატლეტი ქიშმიშით

 

მასალა:

ჭარხლი 1კგ.

რძე 200გრ.

მანანის მურღული 50გრ.

კვერცხი 2.

ხაჭო 50გრ.

პურის ფქვილი 2 /.

ქიშმიში 30გრ.

დაფქვილი ორცხობილა (სუხარი) ამოსავლებად.

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

მოხარშული ჭარხალი გავასუფთავოთ, გავხეხოთ, დავასხათ რძე და ავადუღოთ, დავამატოთ მანანის მურღული, ვხარშოთ (12–15 წუთი) სქელი მასის მიღებამდე (განუწყვეტლივ ვურიოთ). გადმოვდგათ გაზქურიდან და გავაცივოთ 60 °С–მდე, დავამატოთ კვერცხი, ფქვილი, შაქარი, ხაჭო, ქიშმიში და კარგად ავურიოთ. მიღებული მასისგან გავაკეთოთ სასურველი ფორმები, ამოვავლოთ ორცხობილაში და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან. მივირთვათ არაჟანთან ერთად.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1591 | დაამატა: natia | ტეგები: ჭარხლის კატლეტი ქიშმიშით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: