მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 13
სტუმარი: 13
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ბრინჯით ფარშირებული პომიდორი
19:11
ბრინჯით ფარშირებული პომიდორი


ბრინჯით ფარშირებული პომიდორი

 

მასალა:

პომიდორი 10ც.

სტაფილო 400გრ.

ხახვი 4 თავი

ბრინჯის 150გრ.

მცენარეული ზეთი 100გრ.

ქინძი, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ბრინჯი და კუბიკებად დაჭრილი სტაფილო მოვხარშოთ ცალ–ცალკე. პომიდორი გადვჭრათ ძირთან, ამოვაცალოთ რბილობი (რბილობი სევინახოთ ცალკე ჭურჭელში). შიგთავსისთვის ბრინჯი და სტაფილო ავურიოთ, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და მწვანილი, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, კარგად ავურიოთ, შემდეგ პომიდორები ამოვავსოთ მომზადებული შიგთავსით, დავახუროთ მოჭრილი თავი და  დავასსხათ ზეთში მოთუშული პომიდვრის რბილობი, ვხარშოთ მომზადებამდე. გავაფორმოთ მწვანილით.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1839 | დაამატა: natia | ტეგები: ბრინჯით ფარშირებული პომიდორი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: