მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 8
სტუმარი: 8
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 30 » ბოსტნეულით ფარშირებული კაპარჭინა
16:59
ბოსტნეულით ფარშირებული კაპარჭინა


ბოსტნეულით ფარშირებული კაპარჭინა

 

მასალა:

კაპარჭინა 1კგ.

წიწაკა 200გრ.

სტაფილო 100გრ.

პომიდორი 2ც.

ხახვი 100გრ.

ლიმონი გასაფორმებლად

მწვანილი გემოვნებით.

 

სოუსი:

მცენარეული ზეთი 3ს/კ.

ნიორი 3 კბილი

წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

 

შიგთავსის მომზადება:

ხახვი და მწვანილი დავჭრათ წვრილად, სტაფილო გავხეხოთ, წიწაკა გავათავისუფლოდ და დავჭრათ წვრილად, პომიდორიც დავჭრათ წვრილად. ზეთში შევწვათ ხახვი, დავამატოთ სტაფილო ცოტათი მოვთუშოთ, შემდეგ დავამატოთ წიწაკა, ვთუშოთ 3–4 წუთი, დავამატოთ პომიდორი, ვთუშოთ 2–3 წუთი, ბოლოს დავამატოთ მწვანილი, მოვაყაროთ წიწაკა, მარილი, კარგად ავურიოთ და გადმოვდგათ გაზქურიდან.

 

სოუსის მომზადება:

ნიორი დავნაყოთ, დავამატოთ ზეთი მოვაყაროთ წიწაკა, მარილი და კარგად ავურიოთ. თევზი გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ ლაყუჩები და ფარფლები. შემდეგ ამოვავსოთ მომზადებული შიგთავსით, მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე, წავუსვათ სოუსი, შევდგათ აირღუმელში და ვაცხოთ 180*–ზე 35–40 წუთის განმავლობაში. გავაფორმოთ ლიმონის ნაჭრებით და მწვანილით.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 1466 | დაამატა: natia | ტეგები: ბოსტნეულით ფარშირებული კაპარჭინა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: