ბოსტნეულის სალათი
მასალა:
500გრ. პომიდორი
300გრ. კიტრი
300გრ. ბულგარული წიწაკა
სალათის ფოთლები.
სოუსისთვის:
1 ჩ/კ. მდოგვი
3 1 ს/კ. ძმარი
2 კბილი ნიორი
100 მლ. მცენარეული ზეთი
მარილი და წიწაკა გემოვნებით.
მომზადება:
სასურველ ფორმაზე მოვათავსოდ დაჭრილი სალათის ფურცელი, დავუმატოთ პატარა კუბიკებად დაჭრლი პომიდორი, კიტრი
ბულგარული წიწაკა კარგად ავურიოთ და მოვასხათ სოუსი.
სოუსის მომზადება:
მდოგვი, მარილი,
წიწაკა, გატარებული ნიორი ავურიოთ
ერთმანეთში, დავუმატოთ ზეთი, ძმარი და კარგად ავურიოთ.
|